Dela sidan på sociala medier

    #shareLink('Facebook' 'facebook' 'https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=') #shareLink('Twitter' 'twitter' 'https://twitter.com/intent/tweet?text=&url=') #shareLink('LinkedIn' 'linkedin' 'https://www.linkedin.com/shareArticle?url=') #shareLink('Google +' 'gplus' 'https://plus.google.com/share?url=') #shareLink('E-post' 'email' "mailto:?subject=${pageTitleEncoded}&body=")

VA-arbete på Klammerdammsgatan

Under helgen kommer Laholmsbuktens VA att utföra arbete på Klammerdammsgatan utanför Åhléns-huset. Arbetena utförs på helgen, eftersom vi på vardagarna skulle hindra varutransporterna.

Det nyrenoverade huset ska nu få ny spill- och dagvattenservis till. Ledningarna ligger väldigt djup och är svåra att komma åt och därför beräknas arbetet pågå både lördag och söndag kl. 07-22.

Arbetet är samordnat med de som bygger om Åhlénshuset. Information till de boende i närheten har satts upp i trappuppgångarna.

Under vardagarna är verksamheterna i huset beroende av varutransporter som kommer via Klammerdammsgatan. Arbetet utförs därför på helgen.

Kontakt

Laholmsbuktens VA
Box 246
301 06 Halmstad

Telefon: 035-13 70 00
E-post: direkt@halmstad.se
Om webbplatsen

Organisationsnummer: 212000-1215
Bankgiro: 5168-9370
Postgiro: 640 71 72-3