Dela sidan på sociala medier

Hjälp oss hitta läcka i Oskarström

Våra övervakningssystem visar att vi återigen har en större vattenläcka i Oskarström, men ännu är den inte hittad. Ser du extra mycket vatten eller har lite sämre tryck i kranen - hör gärna av dig till oss. Ring 035-13 70 00 om du har tips!

Under veckan har systemen indikerat att förbrukningen av vatten i Oskarström är ovanligt hög. Ökningen misstänks bero på en större läcka i ledningssystemet. Trots ett omfattande detektivarbete på plats är läckan ännu inte hittad, vilket tyder på att vattnet rinner under mark.

Inga abonnenter har hittills kontaktat oss med information om tryckförändringar, något som alltid är en viktig hjälp när vi söker efter läckor.

Om du har sett ovanligt mycket vatten någonstans i Oskarström, eller upplevt sämre tryck i kranen får du gärna kontakta oss. Ring Halmstad direkt på 035-13 70 00, eller om det är utanför kontorstid så fyll i formuläret: felanmälan

I februari hade vi ett liknande fall och fick då hjälp av en hundägare som observerade en större vattensamling och på så vis lokaliserades läckan.