Dela sidan på sociala medier

Ökad service i vår kundtjänst

Nu förlänger teknik- och fritidsförvaltningen och Laholmsbuktens VA öppettiderna och kan ta emot felanmälningar och svara på frågor mellan 07 och 18 på vardagarna.

I Laholm finns sedan flera år medborgarservice Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Halmstads kommun arbetar för att etablera ett kontaktcenter för att förstärka och förbättra servicen till kommunens invånare. Redan nu utvecklar teknik- och fritidsförvaltningen, där Laholmsbuktens VA ingår, sin felanmälan till en kundtjänst med utökade öppettider, som ett första steg mot ett framtida kontaktcenter.

-Vi vill vara tillgängliga när Halmstadborna har möjlighet att besöka oss. Därför har vi till exempel öppet över lunchen också, säger Mari Ahnfeldt som är kundtjänstansvarig.

Den som ringer till förvaltningen kommer att möta de anställda i kundtjänst som första kontakt. Tanken är att invånarna ska kunna göra sin felanmälan och få svar på många av sina frågor direkt vid första kontakten, utan att kopplas runt. Mer komplicerade ärenden kopplas däremot vidare till handläggare.

-Vi har också många besökare på förvaltningen och hanterar allt från parkeringsärenden till nyckelutlämning varje dag, säger Mari Ahnfeldt.

Öppettider

Kundtjänst på Stationsgatan har öppet:

Mån-tors kl. 07-18

Fre kl. 07-17

Telefon: 035-13 77 75 Efter stängning kopplas alla samtal vidare till SOS Alarm.

Felanmälningar kan också tas emot digitalt via vårt formulär.

Bakgrund

Felanmälan etablerades 2005 och hanterar tusentals ärenden varje år. Teknik- och fritidsförvaltningen har ansvaret för att infrastrukturen ska fungera. Vi ansvarar bland annat för gator, gång- och cykelbanor, parkeringsplatser, parker, naturparker, lekplatser, stränder, strövområden, trafik, dricksvatten, avloppsrening, gatubelysning, samt kommunala idrotts- och fritidsanläggningar.