Dela sidan på sociala medier

Nyhetsarkiv


 • Spola inte ner hushållspapper i toaletten
  Priserna för toalettpapper kommer enligt produktionsbolagen att höjas väsentligt som en effekt av höjda elpriser och produktionskostnader. Det är dock viktigt att inte ersätta toalettpapper med exempelvis hushållspapper eller pappershanddukar, vid toalettbesök.

 • Vi söker arbetsmiljöhandläggare
  Har du ett stort engagemang och intresse för arbetsmiljöfrågor? Som arbetsmiljöhandläggare hos oss utgör du en viktig resurs för att tillsammans med andra i verksamheten driva vårt systematiska arbetsmiljöarbete framåt. Du arbetar förebyggande och leder utredningar gällande allvarligare risker, tillbud och olycksfall.

 • Vi söker driftpersonal till reningsverk
  Välkommen till en spännande vardag där du ingår i vårt team som ser till våra anläggningars driftsäkerhet och miljömål uppfylls! Som drifttekniker arbetar du med med drift-, tillsyns- och underhållsarbeten av produktionsanläggningarna och pumpstationer. Du kommer också arbeta med övervakning, optimering och utveckling av reningsprocesserna.

 • Vi söker avdelningschef
  Vill du vara en del av en organisation som erbjuder arbetsglädje, delaktighet och utmanande arbetsuppgifter där du får vara med och påverka utvecklingen av både miljön och samhället? Har du goda ledarskapsförmågor och dessutom ett intresse och engagemang för VA-branschen? Då kanske du är vår nya chef för avdelningen Kundnära tjänster.